Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 13. 07:33, szerda | Bulvár
Forrás: RLM

Bódi Gusztiék vendégül látták Mr. President-et

Bódi Gusztiék vendégül látták Mr. President-et

A szerencsésebbek már hallhatták a Velence Korzón Mr. President legújabb Copacabana című dalát, most azonban televízióban is debütál. Most csütörtökön a Sláger TV műsorának vendége lesz az énekes, művésznevén LayZee.

A forgatási szünetben izgalmas sztorikat is megosztott a Snóbli műsorvezető-párosával, Bódi Gusztival és Bódi Margóval. Többek között azt is elmesélte, hogy neki bizony a párja a főnöke. Otthon és a munkában is.

Mr. President eredeti formációja 1991-ben alakult. Azóta rengeteg változáson ment keresztül a zenekar. Az első távozó 1996 környékén a szőke hajú énekesnő T-Seven volt, ami mélyen érintette a csapat oszlopos tagját, Delroy Renallst, akit sokan csak Mr. Presidentként ismerünk. Innentől kezdve folyamatosan cserélődtek a tagok addig a pontig, amíg Delroy ezt megelégelte, és úgy döntött, szólókarrierjére koncentrál, LayZee projekt néven. Ennek eredményeképpen született meg a Copacabana, azonban érdekesség, hogy ezt a dalt még a Mr. President-es időkben írta.

„Körülbelül 10 éve írtam a számot néhány barátommal, amikor elhatároztam, hogy elkezdem a LayZee projektet. Megírtam, aztán a polcra raktuk, hogy ez túl Mr. President-es és el is felejtkeztünk róla. Később az új produceremnek odaadtam a demót, ami egyáltalán nem tetszett neki. Kitaláltunk egy teljesen új számot, de volt benne valami, ami mégiscsak a Copacabana-ra emlékeztetett, úgyhogy elkezdtem énekelni. Imádta. Meggyőzött, hogy ez legyen az első szám az új albumon” – kezdte az énekes, aki azt is elmondta, úgy tapasztalja, a retro zene még manapság is divatos.



„Foglalt vagyok egész jövő nyárra már most, meg sem tudom számolni, hány show-ra. Voltak olyan turnék, amiket már le is kellett mondanom. Fellépések Norvégiában, Dániában, Svédországban, Finnországban, Németországban és még sorolhatnám. Magyarországról is sok megkeresés érkezik. Lassan, de biztosan egy 80-as évek retro láz söpör végig éppen Európán” – folytatta Delroy, aki aSnóbli című műsor forgatási szünetében azt is elárulta Bódi Gusztinak és Margónak, hogy náluk otthon bizony a párja a főnök.

„Elmeséltem, lehet, hogy én vagyok Mr. Pesident, de nálunk valójában a párom a főnök: ez otthon és a munkában is így van, ugyanis ő a producerem. Ha ő hív fel valakit telefonon, akkor érdekes módon sosincs kifogás, valahogy mindig megoldódnak a dolgok. Neki senki sem mond nemet” – tette hozzá nevetve az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.