Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 22. 20:47, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Álapácákat értek kocsmázáson zárás után

Álapácákat értek kocsmázáson zárás után

Álapácák tucatjait érte kocsmázáson zárás után egy éjszaka kétszer is a rendőrség Írországban. Az illegális időszakban nyújtott kiszolgálás büntetéseként 700 euróra megbírságolták a kocsmárost - adta hírül a BBC.

Christy Walsh-nak Listowelben van italmérése. A bűnös napon segített megszervezni egy jótékonysági rendezvényt, amelyre 1436-an öltöztek apácának és Guinness-rekordot döntöttek. Közülük érkeztek a kocsmába zárás után a vendégek tökéletes apácaruhában, mivel a rekordhoz ellenőrizték az öltözéket a fityulától a fekete cipőig.
A rendőrség először éjjel háromnegyed kettőkor kopogtatott be a kocsmába. Akkor 30 álapácával szembesült. Hajnali négy óra után tíz perccel másodszor is tiszteletüket tették a rend őrei, és még mindig találtak húsz álapácát. A kocsmáros akkor ott sem volt, mert vendégeket vitt haza autójával. Walsh szerint az álapácák közül is sokan csak taxira vártak a kocsmában, a 3 ezer lelkes településen ugyanis egy tipikus szombat éjen mintegy tíz taxi van szolgálatban.
A kocsmáros meglehetősen kiábrándítónak tartja megbírságolását, de azzal vigasztalja magát, hogy a jótékonysági rendezvény sikeres volt, 26 ezer euró adomány gyűlt össze.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.