Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 12. 14:56, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

7 Vezér, 5 gyerek, harcsapaprikás 19 főre: számok Czutor Zoli életéből

7 Vezér, 5 gyerek, harcsapaprikás 19 főre: számok Czutor Zoli életéből

Izgalmasan telt az elmúlt időszak Czutor Zoliéknál. A Belmondo zenekar frontembere először tölthette együtt mind az öt gyermekével az ünnepeket.

Az énekes legnagyobb fia, és a lánya Angliából látogattak haza, igazán különlegessé téve ezzel az évzárást. Zoli szakmailag is sok emlékezetes élményt gyűjtött a tavalyi évben, amelyhez elmondása szerint az is hozzátartozik, hogy a hazai zenei újdonságoknak köszönhetően számos olyan dal született, amelyek mérföldkőnek számítanak. Ezekből egy összesített listát is láthatunk vasárnap a Sláger TV 7 Vezér című műsorában Czutor Zoli tolmácsolásában.
„A popzenének és a magyar könnyűzenének a modernebb műveiből válogatunk úgy, hogy az ne menjen a népszerűség és szerethetőség rovására” – kezdte Zoli, aki a zenei főszerkesztővel együtt szemezgetett a dalok közül.

„A 7 Vezér egy progresszív műsor, amelyben fontos számomra, hogy őszintén elmondhatom a véleményemet. Nem szeretnék minden titkot elárulni, de a 2017-es listában ott lesz például Király Viktor és Majka közös dala, a Hatodik emelet, amely nagyon érdekes fúzió, de találkozhatunk a Kelemen Kabátban Hónap dolgozója című számával is. Az utóbbi alapvetően egy poénos zenekarnak indult, de mindig van 1-2 olyan elegáns fordulat a dalaikban, amire egy érzékenyebb fülű ember is felkapja a fejét. Vagy ott van az Anna and the Barbies, Segges a Balatonba című száma: imádom Annában, ahogy gondolkodik, ahogy irányt mutat. A Brains is egy igazi meglepetéssel jött ki tavaly, az Életlen volt az első, igazán népszerű magyar nyelvű daluk, és a The Carbonfools-tól a Keep Breathing-et is megemlíteném mindenképp, érdemes odafigyelni az új énekesre.” – mondta Zoli, aki a 2017-es listával most vasárnap, azt követően pedig hétfőnként várja a nézőket a képernyő elé.



Czutor Zoli számára nemcsak zenei, de a magánéleti fronton is számos kiemelt pillanatot hozott az elmúlt időszak, amelyek közül az egyik legnagyobb mindenképpen az volt, mikor a teljes család együtt ünnepelt.

„Régóta vágytam arra, hogy együtt lehessünk mindannyian. A távolság miatt ezt viszont nem olyan egyszerű összehozni, mivel a legnagyobb fiam és a lányom Angliában él. Most azonban mindenki itt volt, közösen csináltuk a nagy karácsonyi vacsorát. Nagyon szeretek főzni, 19 főre készítettünk harcsapaprikást, amihez a gyerekek is besegítettek tésztát gyúrni. Nagy élmény volt mindenkinek ez a néhány közösen töltött nap, és hatalmas öröm volt látni, hogy annak ellenére, hogy viszonylag keveset tudnak találkozni, mégis mennyire jól kijönnek egymással a gyerekeim” – tette hozzá Zoli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.