Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Január 01. 10:22, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

2012 legkínosabb és örömtelibb bejelentései

2012 legkínosabb és örömtelibb bejelentései

Emlékezetes, vidám és szomorú pillanatokat élhettünk át 2012-ben is. Összegyűjtöttük az év legfelkavaróbb híreit, nagy bejelentéseit és botrányait.

2012 februárjában VV Attila lépett ki utolsóként a luxusbörtön küszöbén, ezzel ő nyerte az RTL Klub ValóVilág című reality-jének ötödik szériáját.

Stohl András viszont a Kozma utcai börtönt hagyhatta el márciusban. A színészt tavaly ősszel ugyanis tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Stohl 2010. májusában ittasan okozott közúti balesetet, amiben négyen sérültek meg.

Damu Rolandot, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában rosszfiúként ismerte meg a nagyközönség. A színészt a valóságban ítélték négy év hat hónap börtönbüntetésre erőszakos közösülés és más bűncselekmények miatt. Damut öt évre eltiltották a közügyek gyakorlásától is.

Szabó Győző bevallotta, hogy drogfüggő volt, s zűrös időszakáról egy könyvben mesélt. Az őszinteségi vallomások azonban folytatódtak, hiszen börtönéveiről könyvben mesélt Stohl András is, majd Hajdú Péter is megmutatta igazi arcát a róla íródott, Mr. Frizbi című könyvben.

Mozgalmas tavasz és nyár volt az idei, hiszen több tehetségkutató is győztest hirdetett. Puzsér Róbert botrányos beszólásai is színesítették az RTL Klub Csillag Születik című műsorát, melynek győztese Mészáros János Elek lett. A TV2 Megasztár című műsorát pedig a fiatal tehetség, Radics Gigi nyerte.

Az Eurovíziós Dalfesztiválon idén a Compact Disco képviselte hazánkat. A fiúk a 24. helyen végeztek.

2012-ben nemcsak énekeseket, előadókat, de szépségeket is választott az ország. A Szépségkirálynő című műsor három legszebbje képviselhette hazánkat a világversenyeken. Cserháti Tamara lett Miss World Hungary 2012, Konkoly Ágnes Miss Universe Hungary 2012, Kocsis Alexandra pedig Miss Earth Hungary 2012. Konkoly Ági az első magyar szépség, aki a Miss Universe világversenyen bekerült a TOP10-be.

Nem mindenkinek hozott boldogságot 2012. Szerelmi szakításokról is olvashattunk. Zátonyra futott Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, valamint Demcsák Zsuzsa házassága is, szakított Hien és Caramel, de Kapócs Zsóka és Habony Árpád is.

Városi nők és vidéki gazdák viszont házasodtak volna az RTL Klub párkereső reality-jében. A csatorna ősszel egyébként elindította új kereskedelmi csatornáját RTL II néven. A TV2 pedig Super TV2 nevű csatornájával erősít november óta.

Győzike, miután a bíróság őt és feleségét is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte adócsalás miatt, bejelentette visszavonulását, többé nem kíván szerepelni a médiában, Kiszel Tünde viszont úgy döntött, folytatja, és kiadta 2013-as, ezúttal 3D-s falinaptárát.

Galambos Lajos kiteregette Jimmy titkait. Bár jó barátok voltak annak idején, Galambos Lajos úgy érezte: el kell árulnia Zámbó Jimmy titkait, többek között Gregor Bernadetthez fűződő szerelmét, a fegyverhordási szokását és egyéb nőügyeit. Miután az ominózus nyilatkozat elhangzott, felháborodott Jimmy-rajongók tüntettek Lajcsi otthona előtt, és a "Király" gyermekei is jelezték neki, mennyire megbántotta őket.

Bálint Antónia legfőképp kislánya édesapjával való folytonos huzakodásával került előtérbe újra és újra. Földesi Szabó László beperelte Antóniát, mert szeretett volna találkozni a kis Liliennel úgy, hogy Antónia közben ne őrködjön felettük. Ám azóta az apuka börtönbe került, így egy ideig biztosan nem találkozhat a kislányával felügyelet nélkül.

Ahogy fellobbant, úgy el is csitult a Kozso által keltett botrány: az énekes be akarta perelni Lady Gagát, aki Paparazzi című számában állítólag ellopott néhány taktust a szomorú szamuráj egyik húsz évvel ezelőtti szerzeményéből. Kozso hangoztatta: talán még az anyagi követeléseitől is eltekintene, ha duettben felléphetne az énekesnővel. Ám be kellett látnia: sem kártérítésre, sem közös éneklésre nincs sok kilátás.

Decemberben Oláh Gergőt kiáltották ki az RTL Klub tehetségkutatójának győzteseként. Az X-Faktor harmadik szériájának nyertese, alig hitte el, hogy teljesülhetett az álma. A 24 éves, két gyermekes családapa mellett Antal Timi lett 2012 legjobb női énekese. 2013-ban is lesznek tehetségek és győztesek, hiszen a TV2 új, Voice című tehetségkutatója 2012-ben még nem ért véget és már biztos, hogy új szériával jelentkezik majd az X-Faktor.

Ebben az évben azonban búcsúztunk művészektől, előadóktól is, így például Komár Lászlótól, Hollósi Frigyestől, Horváth Sándortól, vagy Kovács Apollóniától.

2012 egyik legnagyobb bejelentése már nemcsak a hazai celebvilágot, de mindenki mást is érintett volna: a december 21-re beharangozott világvége azonban végül elmaradt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.